Олів’є з сьомгою

  • Вигляд
    17


1 год. 0 хв.

4 порції

Не знаєте, що зробити зі шматочка сьомги? Пропоную пустити її в олів’є. Так-так, навіть класичний російський салат можна обіграти по-новому, і цей рецепт стане саме таким рішенням. Для краси можете прикрасити блюдо цілими скибочками риби під час подачі.

складові

  • Сьомга –
    200 г
  • Зелений горошок –
    100 г
  • Морква –
    3 штуки
  • Картопля –
    4 штуки
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Мариновані огірки –
    4 штуки
  • Майонез –
    4 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Запекти картоплю та моркву у фользі близько 40 хвилин до м’якості.

Відваріть яйця круто.

Дайте всьому охолонути, очистіть.

Наріжте інгредієнти на олив’є дрібним кубиком, і заправте салат майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]